LACINKÁREŇ • Michal Chromiak

LACINKÁREŇ

Palacinkáreň na Šancovej 18 mi dala šancu ochutnať Bratislavu, ktorá je syrová s cibuľkou, no dalo by sa povedať, že aj jahodovo-lekvárová, či kečupová. Nejednotvárna. Táto vlastnosť mi na mojej rodnej Banskej Bystrici vždy trošku chýbala. Trošku túžim po nejednotvárnej Banskej Bystrici. No Banská Bystrica, je bohužiaľ len mestom športu. Zato v Bratislave je v piatok večer toľko kultúrnych podujatí, že ja sa absolútne neviem rozhodnúť. S takýmito pocitmi som sa stretol aj vtedy, keď som sa prvý krát postavil pred tabuľu s ponukou príchutí palaciniek palacinkárne na Šancovej 18. Mám si dať tú syrovú s cibuľkou alebo tú s jahodovým lekvárom? A čo tak špecialita dňa? Nakoniec som si vybral bryndzovú, pretože mi pripomenula Banskú Bystricu.

Zdieľať

Vyhľadajte meno študenta alebo názov práce

LACINKÁREŇ • Michal Chromiak

LACINKÁREŇ

Palacinkáreň na Šancovej 18 mi dala šancu ochutnať Bratislavu, ktorá je syrová s cibuľkou, no dalo by sa povedať, že aj jahodovo-lekvárová, či kečupová. Nejednotvárna. Táto vlastnosť mi na mojej rodnej Banskej Bystrici vždy trošku chýbala. Trošku túžim po nejednotvárnej Banskej Bystrici. No Banská Bystrica, je bohužiaľ len mestom športu. Zato v Bratislave je v piatok večer toľko kultúrnych podujatí, že ja sa absolútne neviem rozhodnúť. S takýmito pocitmi som sa stretol aj vtedy, keď som sa prvý krát postavil pred tabuľu s ponukou príchutí palaciniek palacinkárne na Šancovej 18. Mám si dať tú syrovú s cibuľkou alebo tú s jahodovým lekvárom? A čo tak špecialita dňa? Nakoniec som si vybral bryndzovú, pretože mi pripomenula Banskú Bystricu.

Zdieľať

LACINKÁREŇ • Michal Chromiak

LACINKÁREŇ

Palacinkáreň na Šancovej 18 mi dala šancu ochutnať Bratislavu, ktorá je syrová s cibuľkou, no dalo by sa povedať, že aj jahodovo-lekvárová, či kečupová. Nejednotvárna. Táto vlastnosť mi na mojej rodnej Banskej Bystrici vždy trošku chýbala. Trošku túžim po nejednotvárnej Banskej Bystrici. No Banská Bystrica, je bohužiaľ len mestom športu. Zato v Bratislave je v piatok večer toľko kultúrnych podujatí, že ja sa absolútne neviem rozhodnúť. S takýmito pocitmi som sa stretol aj vtedy, keď som sa prvý krát postavil pred tabuľu s ponukou príchutí palaciniek palacinkárne na Šancovej 18. Mám si dať tú syrovú s cibuľkou alebo tú s jahodovým lekvárom? A čo tak špecialita dňa? Nakoniec som si vybral bryndzovú, pretože mi pripomenula Banskú Bystricu.

Zdieľať

Michal Chromiak

micho.chromiak@gmail.com

Michal Chromiak

micho.chromiak@gmail.com

Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave

Katedra

Intermédiá

Ateliér

Prípravný kurz fotografie

Ročník štúdia

1.

Stupeň štúdia

Bc.

Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave

Katedra

Intermédiá

Ateliér

Prípravný kurz fotografie

Ročník štúdia

1.

Stupeň štúdia

Bc.

Sleduj nás na Instagrame!

Prihlasovanie prác na akýkoľvek Prieskum je stále otvorené!

Prihlás svoju prácu dodatočne na akýkoľvek Digitálny Prieskum.