LACINKÁREŇ • Michal Chromiak

LACINKÁREŇ

Palacinkáreň na Šancovej 18 mi dala šancu ochutnať Bratislavu, ktorá je syrová s cibuľkou, no dalo by sa povedať, že aj jahodovo-lekvárová, či kečupová. Nejednotvárna. Táto vlastnosť mi na mojej rodnej Banskej Bystrici vždy trošku chýbala. Trošku túžim po nejednotvárnej Banskej Bystrici. No Banská Bystrica, je bohužiaľ len mestom športu. Zato v Bratislave je v piatok večer toľko kultúrnych podujatí, že ja sa absolútne neviem rozhodnúť. S takýmito pocitmi som sa stretol aj vtedy, keď som sa prvý krát postavil pred tabuľu s ponukou príchutí palaciniek palacinkárne na Šancovej 18. Mám si dať tú syrovú s cibuľkou alebo tú s jahodovým lekvárom? A čo tak špecialita dňa? Nakoniec som si vybral bryndzovú, pretože mi pripomenula Banskú Bystricu.

Zdieľať

Vyhľadajte meno študenta alebo názov práce

LACINKÁREŇ • Michal Chromiak

LACINKÁREŇ

Palacinkáreň na Šancovej 18 mi dala šancu ochutnať Bratislavu, ktorá je syrová s cibuľkou, no dalo by sa povedať, že aj jahodovo-lekvárová, či kečupová. Nejednotvárna. Táto vlastnosť mi na mojej rodnej Banskej Bystrici vždy trošku chýbala. Trošku túžim po nejednotvárnej Banskej Bystrici. No Banská Bystrica, je bohužiaľ len mestom športu. Zato v Bratislave je v piatok večer toľko kultúrnych podujatí, že ja sa absolútne neviem rozhodnúť. S takýmito pocitmi som sa stretol aj vtedy, keď som sa prvý krát postavil pred tabuľu s ponukou príchutí palaciniek palacinkárne na Šancovej 18. Mám si dať tú syrovú s cibuľkou alebo tú s jahodovým lekvárom? A čo tak špecialita dňa? Nakoniec som si vybral bryndzovú, pretože mi pripomenula Banskú Bystricu.

Zdieľať

LACINKÁREŇ • Michal Chromiak

LACINKÁREŇ

Palacinkáreň na Šancovej 18 mi dala šancu ochutnať Bratislavu, ktorá je syrová s cibuľkou, no dalo by sa povedať, že aj jahodovo-lekvárová, či kečupová. Nejednotvárna. Táto vlastnosť mi na mojej rodnej Banskej Bystrici vždy trošku chýbala. Trošku túžim po nejednotvárnej Banskej Bystrici. No Banská Bystrica, je bohužiaľ len mestom športu. Zato v Bratislave je v piatok večer toľko kultúrnych podujatí, že ja sa absolútne neviem rozhodnúť. S takýmito pocitmi som sa stretol aj vtedy, keď som sa prvý krát postavil pred tabuľu s ponukou príchutí palaciniek palacinkárne na Šancovej 18. Mám si dať tú syrovú s cibuľkou alebo tú s jahodovým lekvárom? A čo tak špecialita dňa? Nakoniec som si vybral bryndzovú, pretože mi pripomenula Banskú Bystricu.

Zdieľať

Michal Chromiak

micho.chromiak@gmail.com

Michal Chromiak

micho.chromiak@gmail.com

Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave

Katedra

Intermédiá

Ateliér

Prípravný kurz fotografie

Ročník štúdia

1.

Stupeň štúdia

Bc.

Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave

Katedra

Intermédiá

Ateliér

Prípravný kurz fotografie

Ročník štúdia

1.

Stupeň štúdia

Bc.